Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduzeta mu riječ

Pernar: "Petrov je sirov čovjek, misli da me može spriječiti da kažem što mislim o njemu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Pernar, supredsjednik Živog zida na Facebooku se osvrnuo na jučerašnju prvu sjednicu novog saziva Sabora tijekom koje mu je predsjednik Sabora Božo Petrov oduzeo riječ.

"Petrov je sirov čovjek, misli da me silom može spriječiti u tome da kažem svoje mišljenje o njegovom liku i djelu", napisao je Pernar.

Pročitajte i ovo Nova lica u Saboru - 4 Velik broj Nova lica u Saboru: Dolaze iz različitih političkih opcija, a ima i jedan volonter Božo Petrov o prijetnjama Bunjca (Foto: Dnevnik.hr) Nakon zadnjeg incidenta Božo Petrov: "Osuđujem prijetnje Bunjca u Saboru, ali me smeta moraliziranje HDZ-a"

Podsjetimo, Pernar je jučer za govornicom govorio o svojim iskustvima s Ministarstvom uprave, a sve kritike je usmjeravao prema Petrovu. Kad ga je Petrov upozorio da se drži teme, Pernar je nastavio po svome.

"Vi ste išli na izbore sa pričom kako postoji korumpirana grupa ljudi, skup pojedinaca sa privatnim interesima i koja je nepoštena. Vaša retorika prije i nakon izbora podsjeća me na Orwellovu knjigu Životinjska farma. Ja imam 15 minuta, ali ako mi oduzimate to pravo, ja ću prihvatiti vašu volju. Pa nećete mi valjda vi određivati o čemu ću pričati", nastavio je sa svojom pričom sve dok Petrovu nije prekipjelo.

"Oduzimam vam riječ" - rekao je Petrov, a Pernar mu nije ostao dužan.

"Čestitam na demokraciji", kazao je Pernar na što mu se Petorv zahvalio.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene