453640
453640
453640
453640
453640

Pernar: "Petrov je sirov čovjek, misli da me može spriječiti da kažem što mislim o njemu"

  • , 15.10.2016., 07:15
  • Autor:
  • komentara

Ivan Pernar, supredsjednik Živog zida na Facebooku se osvrnuo na jučerašnju prvu sjednicu novog saziva Sabora tijekom koje mu je predsjednik Sabora Božo Petrov oduzeo riječ.

 
 
 
 
Ivan Pernar (Foto:Jurica Galoic/PIXSELL)
Ivan Pernar (Foto:Jurica Galoic/PIXSELL)

"Petrov je sirov čovjek, misli da me silom može spriječiti u tome da kažem svoje mišljenje o njegovom liku i djelu", napisao je Pernar.

Podsjetimo, Pernar je jučer za govornicom govorio o svojim iskustvima s Ministarstvom uprave, a sve kritike je usmjeravao prema Petrovu. Kad ga je Petrov upozorio da se drži teme, Pernar je nastavio po svome.

"Vi ste išli na izbore sa pričom kako postoji korumpirana grupa ljudi, skup pojedinaca sa privatnim interesima i koja je nepoštena. Vaša retorika prije i nakon izbora podsjeća me na Orwellovu knjigu Životinjska farma. Ja imam 15 minuta, ali ako mi oduzimate to pravo, ja ću prihvatiti vašu volju. Pa nećete mi valjda vi određivati o čemu ću pričati", nastavio je sa svojom pričom sve dok Petrovu nije prekipjelo.

"Oduzimam vam riječ" - rekao je Petrov, a Pernar mu nije ostao dužan.

"Čestitam na demokraciji", kazao je Pernar na što mu se Petorv zahvalio.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se