Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SPORAN "GLAS"

"Hvala na reklami": Čehok tvrdi da su mu odbjegli HNS-ovci ukrali ime za novu stranku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Čehok tvrdi da su bivši HNS-ovci koji osnivaju stranku Građansko liberalni savez - GLAS, ukrali ime neovisne građanske inicijative koja je pobijedila na izborima u Varaždinu.

Na najavu da će se stranka bivših HNS-ovaca zvati GLAS reagirao je varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 100 posto plaće GLAS traži da se osobama u samoizolaciji plati puna naknada Slika nije dostupna Vlada odbila izmjene zakona Mrak Taritaš apelira da se regulira vožnja električnim romobilima: ''Napravite izmjene dok se nešto ozbiljno ne dogodi''

Na svojem profilu na Facebooku optužio ih je za krađu imena. Kako on tvrdi naziv GLAS pripada neovisnoj građanskoj inicijativi koja je pobijedila na izborima u Varaždinu.

Odgovorila mu je Anka Mrak Taritaš, koja tvrdi da nije riječ o kopiji. "Znate, ja sam vam u životu štreber i kad to raditi onda napravite slijedeće: Kontaktirate Ministarstvo uprave, vidite da li postoji bilo tko registriran sa bilo kojim imenom. Nova stranka će se zvati Građansko liberalni savez, a ovo je skraćenica", kaže Mrak Taritaš, dodajući da su "apsolutno provjerili" da nitko nije registriran s tim imenom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene