Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen snalažljivi Crnogorac

Istrgnuo zabranu ulaska iz putovnice i ušao u Istru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crnogorac je u RH doputovao autobusom, a krivotvorenje su uočili policajci u Umagu.

Zabrana ulaska u Hrvatsku do 2020. godine domišljatog 61-godišnjeg Crnogorca nije spriječila da ipak dođe u Lijepu našu. Crnogorac je u RH doputovao autobusom, a umaška policija ustvrdila je da mu je to uspjelo jer je iz svoje putovnice istrgnuo dvije stranice na kojima je bila upisana zabrana ulaska i boravka u zemlji.

Pročitajte i ovo Davor Božinović Na državnoj granici Božinović obišao granicu i poslao poruku: "Možda bi htjeli žice, drugi bi htjeli da sve puštamo pa bi ovdje bile rijeke migranata" Putnici na granici - 2 Kazne i do tri godine zatvora Gotovo svaki dan netko u Hrvatsku želi s lažnim PCR testom: Sami ih kopiraju, rade ih kod kuće, izmišljaju laboratorije koji ne postoje...

Prijevara je uočena u nedjelju kada je 61-godišnjak putovnicu predao policajcu prilikom provjere identiteta. Zašto mu je izdana zabrana, nije poznato.

Po završetku postupka državljanin Crne Gore jučer je prepraćen na granični prijelaz Karasovići, a "zaradio" je i kaznenu prijavu zbog krivotvorenja isprava. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene