Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vijeće za nacionalnu sigurnost

Istrage u Oružanim snagama idu dalje, spremnost neupitna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
VNS podupire borbu protiv korupcije i neovisno djelovanje institucija u tome te da istrage kojima su obuhvaćeni pojedinci u MORH-u i OSRH nisu narušile borbenu spremnost Oružanih snaga i da one ispunjavaju svoje zadaće.

Najviši državni vrh okupljen u Vijeću za nacionalnu sigurnost (VNS) održao je danas sjednicu s koje je odaslana poruka podrške istrazi o kriminalu u Oružanim snagama.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Zoran Milanović "spustite loptu" Sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost i dalje je na čekanju. Državni vrh se prepire, a bivši dužnosnici otkrivaju kakva je prije bila praksa Slika nije dostupna 'Nezaustavljivo protiv korupcije' Kosor: Čekam Josipovića da se odluči kad će sjednica VNS-a

VNS, kojim predsjedaju predsjednik Republike Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor, sazvan je na inicijativu premijerke, a neposredni je povod uhićenje donedavnog zapovjednika Kopnene vojske generala Mladena Kruljca.

U priopćenju sa sjednice kaže se da VNS podupire borbu protiv korupcije i neovisno djelovanje institucija u tome, a da istrage kojima su obuhvaćeni pojedinci u MORH-u i OSRH nisu narušile borbenu spremnost Oružanih snaga i da one ispunjavaju svoje zadaće. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene