Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča s blog.hr

Priča iz New Yorka: 'Grad u kojem perverznjaci žive svoje fantazije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blogerica Lana donosi priču iz New Yorka. A kako kaže - tko može bolje ispričati priču jednog grada od vozača taksija?

Život njujorških taksista vrlo je dinamičan. Svaki dan doživljavaju nove avanture, priče, upoznaju nove ljude. Tko može bolje ispričati priču jednog grada od vozača taksija? Pogotovo grada kao što je ovaj. New York odiše energijom u svim oblicima. Grad u kojemu perverznjaci žive svoje fantazije, grad u kojemu se hedonisti opijaju zadovoljstvima, a radna klasa uspješno uspijeva spojiti kraj s krajem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stara i oronula Sudarila se dva vlaka podzemne željeznice u New Yorku: Brojni ozlijeđeni Auto nakon požara u New Yorku Imaju razloga za to VIDEO Dvije osobe poginule, pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći: Zbog jednog razloga policija sumnja na terorizam

Nadobudne klinke nadaju se da će upoznati muškarca svog života, posrnule manekenke traže slamku spasa, glumci upitnog talenta i velikog ega dijele svoje vizitke kome stignu, pomodni hipsteri, umjetnici i oni koji se pretvaraju da su umjetnici filozofiraju o Williamsburgu. Prostitutke, džepari, lovci u mutnom, paraziti, transseksualci, pohlepnici koji gomilaju novac... Svi ti ljudi imaju jednu zajedničku stvar. Žuti taksi.

>> Nevjerojatna ljepota mistične Zmajeve špilje

Ovako je opis njujorških taksija započela blogerica Lena, koja na svom blogu piše o životu u New Yorku. Ostatak posta u kojem se nalazi ostatak epizode s njujorškim taksijem pročitajte u njezinu zadnjem postu na blogu nyclife.blog.hr.

Dragi čitatelji, uključite se i 'zaplivajte' blogerskim vodama na Blog.hr-u, gdje u samo nekoliko klikova možete otvoriti svoj blog i upustiti se u blogersku avanturu, a vaše najbolje uratke objaviti ćemo na našim stranicama Dnevnik.hr-a!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene