Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niste očistili snijeg?

Ispisuju kazne: Komunalni redari imaju pune ruke posla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komunalni redari u Osijeku od ranog su jutra na terenu i pišu kazne onima koji nisu počistili snijeg ispred svojih kuća, obrta i tvrtki.

Jeste li i Vi dobili kaznu ili ste očistili ispred svoje kuće? Pošaljite nam svoja iskustva na moj.report@novatv.hr

Pročitajte i ovo Osijek protiv komaraca - 2 Slavonija bez problema Dronovi, čamci, amfibije... Sve je spremno za veliku bitku, ali je li to dovoljno? "Nisu to baš zmajevi koji piju krv" Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

Čak 12 kazni napisao je komunalni redar Željko Vranješ iz Osijeka od 7:30 do 10 sati. Ipak, kaže da je zadovoljan s tim kako su građani shvatili svoju obvezu čišćenja snijega ispred svojih domova. Kazne je većinom napisao privatnim tvrtkama koje su se oglušile na pozive gradskih vlasti da očiste snijeg.

>> Hrvatska jutros na -17! Oprez zbog poledice na cestama!

Najviše je neočišćenog snijegam, osim ispred poslovnih objekata, i ispred kuća u kojima nitko ne živi. Ali i njihovi će vlasnici platiti kaznu od 500 kuna. Kazne za obrte su 800, a za tvrtke 2.500 kuna.

Ova je vremenska nepogoda ipak nekome donijela i sretnu vijest. Naime, na osječkom području mogu zaraditi studenti koje tvrtke unajmljuju preko student servisa da im očiste snijeg. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene