458080
458080
458080
458080
458080

TRAŽE 100 RADNIKA U HRVATSKOJ "Standard je puno bolji, a može se i štedjeti"

  • , 23.11.2016., 12:12
  • Autor:
  • komentara

Irska tvrtka Callan Bacon u Hrvatskoj je u potrazi za kvalificiranom radnom snagom.

 
 
 
 
Dublin (Guliver/Thinkstock)
Dublin (Guliver/Thinkstock)

Iz ove tvrtke, smještene nedaleko od Kilkennyja, nisu bez razloga došli upravo u Osijek. Naime, Hrvati su se već u ovoj tvrtki pokazali kao kvalitetni radnici, a među njima su se upravo isticali Osječani, piše Glas Slavonije.

Od 22. studenoga Callan Bacon, odnosno cijela grupacija M&M Walshe Group koja se bavi isporukom svinjetine, slanine i kuhanih jela na globalnoj razini, oglasila je potrebu za 100 radnika.

Marinko koji u Callan Baconu radi samo nekoliko tjedana kaže da se prilagodio vrlo dobro. “U odnosu na Hrvatsku, ovdje je sve mnogo organiziranije. Plaća je također bolja i postoji mnogo mogućnosti za one koji su spremni naporno raditi,” kaže Marinko.

Filip ističe kako su troškovi života u Irskoj prihvatljivi, a ima mogućnost i za štednju.

"Potpuno uživam u Irskoj i Callan Baconu. Životni standard ovdje je mnogo bolji i uzbuđen sam zbog broja mogućnosti koje nudi. Društveni život je dobar, hrana je fantastična i obližnji grad, Kilkenny, lijepo je mjesto", opisao je Leon.

U studenome i prosincu prikupljat će se životopisi kandidata, a za operativni rad u proizvodnji ponuđeno je sto radnih mjesta. Zainteresirani životopise mogu poslati na elektronsku adresu cro.jobs@bizconnect7.com. I ovaj put poslodavci navode dva ključna elementa - dobro poznavanje engleskog jezika i radno iskustvo u proizvodnji - ne nužno u mesnoj industriji, prenosi Glas Slavonije.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se