Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužio Predsjednicu i Karamarka

Frljić: Provala u moj stan nije slučajnost, to je pokušaj zastrašivanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog provale u njegov zagrebački stan i u stan njegove djevojke glumice Linde Begonje, intendant riječkog HNK-a Oliver Frljić sumnja da nije riječ o slučajnosti, nego o pokušaju zastrašivanja.

Oliver Frljić tvrdi da je zastrašivanje politički motivirano a kao krivce Frljić je prozvao predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović te prvog potpredsjednika Vlade, Tomislava Karamarka.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko Nju posebno pamti Tomislava Karamarka pod prozorom iznenadilo poznato lice: "A nadao sam se dobrom danu" Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi

Frljić tvrdi da su oni svojim javno iznesenim stavovima o njemu i njegovom javnom djelovanju dali zeleno svjetlo ulici da se obračuna s političkim neistomišljenicima.

"Vi se sjećate da je gospodin Karamarko na predizbornom skupu u Rijeci rekao da će me smijeniti čim dođe na vlast, predsjednica je u svom odgovoru Miloradu Pupovcu je također vrlo jasno dala zeleno svjetlo ulici da se razračuna s onima koji po njoj ne poštuju neke vrijednosti i tako dalje", kaže Frljić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene