Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UNATOČ INSPEKCIJI

Hloverka Novak Srzić ne zamara se istragom u TZ Makarska. "Prvo ću se odmoriti, a onda razmotriti nove ponude"

Hloverka Novak Srzić
Hloverka Novak Srzić Foto: DNEVNIK.hr
Informacije o istrazi oko navodnih nepravilnosti u Turističkoj zajednici Makarske, kojoj je četiri godine bila na čelu, Hloverka Novak Srzić primila je vrlo mirno. Prvo će se odmoriti, a onda razmotriti ponude za povratak na televiziju, otkrila je za DNEVNIK.hr.

Osim po tradicionalnom interesu domaćih i stranih turista, Makarska je niz godina prednjačila i po različitim aferama, mahom onima vezanim za bespravnu gradnju i politiku. Ovih je dana u središtu pozornosti Turistička zajednica, a sve zbog inspekcije Ministarstva turizma, koja proučava dokumentaciju povezanu s navodnim nepravilnostima.

Pročitajte i ovo Hloverka Novak Srzić šetnica na biokovu Hloverka na Facebooku promovira Makarsku tuđim fotografijama, autor je proziva: "Ako to želite zadržati, dajte, ali dobit ćete poziv odvjetnika"

Iz Grada Makarske neslužbeno nam je potvrđeno da nadležna inspekcija provjerava navode iz prijave. Sam gradonačelnik Zoran Paunović, koji istodobno obnaša i funkciju predsjednika Turističke zajednice, pa tako i dužnost v.d. direktora makarske TZ, neće se očitovati o slučaju, sve dok institucije ne odrade svoj posao.
S druge strane, nekadašnja urednica i novinarka Hloverka Novak Srzić, koja je četiri godine bila na čelu Turističke zajednice u rodnoj Makarskoj, a navodi iz prijave odnose se baš na to razdoblje, nimalo se ne uzrujava. Prošlog ljeta, uoči odlaska u mirovinu, kada ju je na čelnom mjestu TZ-a zamijenio novi gradonačelnik, Hloverka Novak Srzić kazala je kako Turističku zajednicu ostavlja preporođenu.

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Makarska ili Mozambik? Hloverka Novak Srzić zapalila društvene mreže, ne prestaju šale na račun njezinog pokušaja promoviranja Makarske

Dok se u javnosti nagađa je li za vrijeme njezina mandata bilo preplaćenih usluga, Hloverka se na to ne želi referirati. Za portal DNEVNIK.hr kazala je kako će se za početak odmoriti, a onda razmisliti o novim ponudama za eventualni povratak na male ekrane, koje je dobila otkako je otišla u mirovinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene