Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije, tijekom i nakon

Policija nije zabilježila nijedan izgred

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S obzirom na to da sva strana izaslanstva još nisu otputovala iz Zagreba, za vrijeme njihova odlaska moguća su kraća zaustavljanja prometa, pa policija moli građane za strpljenje.

Tijekom te prije i nakon inauguracije predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović policija nije zabilježila nijedan izgred.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

'Sve je proteklo u miru, dostojanstveno', izjavila je voditeljica Službe za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću zagrebačke Policijske uprave Mirela Ban.

'Ovo je bio najbolji govornički nastup do sada'

S obzirom na to da sva strana izaslanstva još nisu otputovala iz Zagreba, Ban je rekla kako su za vrijeme njihova odlaska moguća kraća zaustavljanja prometa, pa policija moli građane za strpljenje.

Policija zahvaljuje građanima što su poslušali upute njezinih djelatnika koji su bili na osiguranju inauguracije predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović te savjete koje je policija objavila na internetskim stranicama i u medijima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene