Obavijesti Video Pretražite Navigacija

IMB Nekretnine Dubrovnik - agencija koja podiže standard u prometu nekretninama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvrsne reference dubrovačke agencije za posredovanje u prometu nekretnina i poslovanje nekretninama - IMB Nekretnine d.o.o. / IMB Dubrovnik Luxury Real Estate

'Postupak kupnje ili prodaje nekretnina ozbiljan je i često vrlo kompleksan posao koji uz ovlaštenog, iskusnog i savjesnog posrednika u prometu nekretninama treba biti cjelovito odrađen na vaše veliko zadovoljstvo, i u konačnici s osjećajem vašeg osobnog uspjeha koji ćete pamtiti čitav život!'

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Stav je ovo direktorice i vodstva tvrtke IMB NEKRETNINE D.O.O./ IMB DUBROVNIK LUXURY REAL ESTATE koja posluje od 1993. g., a više od deset godina uže je specijalizirana za poslovanje nekretninama, s uredskim prostorijama u užem poslovnom centru Dubrovnika. Uredi i IMB tim vrlo su ugodnog i toplog ozračja, koje ne umanjuje visoku dozu profesionalnosti koju nužno zadržavaju sve do okončanja posla. IMB NEKRETNINE D.O.O. / IMB DUBROVNIK LUXURY REAL ESTATE visoko je na ljestvici kao dokazan, pouzdan, konkurentan, odgovoran i kvalitetan partner. Zbog jedinstvenog pristupa poslu dobili su velik broj zadovoljnih klijenata koji toj tvrtci svakim novim poslom i preporukom iskazuju svoje povjerenje.

Ranijih godina upozoravalo se kupce na rizik od štete koju mogu pretrpjeti naiđu li na pojedince koji u poslove ulaze bez potrebnih stručnih znanja, pa čak i neovlašteno i bez licence. Danas su kupci osviješteni kupci. Razumiju da je poslovanje nekretninama složeno i da poslove posredovanja u prometu nekretninama treba rješavati struka. Stoga traže angažman agencije i ugovaraju posredovanje, a za svoju pravnu i financijsku sigurnost spremni su platiti. Posrednik je dužan s nalogodavcem zaključiti ugovor o posredovanju u pisanom obliku.

„Događalo se da kupci ulazeći u posao kupnje nekretnine, a ne znajući koliko je postupak kupoprodaje rizičan, upadnu u zamku iz koje se teško izlazi, što rezultira ogromnim gubitkom novca, neuspjehom i frustracijom. Naš je posao da pomognemo kako se takvo što ne bi dogodilo! U više od deset godina poslovanja s nekretninama i intenzivnog rada s klijentima, naučili smo kako je manje od izvrsnog u ovom poslu nedopustivo! Moralna je obveza učiniti ne samo zakonom propisano, nego sve što je u našoj moći. Stoga naše kriterije jesmo postavili visoko i ne namjeravamo po tom pitanju ništa mijenjati. Kada prihvatimo posredovanje potpuno se angažiramo, stavljajući na prvo mjesto pravnu sigurnost klijenata koje zastupamo“, kazala je direktorica tvrtke IMB NEKRETNINE D.O.O. DUBROVNIK, gospođa Nada Burum.

 

„Provjera vlasničke strukture, utvrđivanje eventualnih pravnih nedostataka u vlasničkoj i građevinskoj dokumentaciji, provjera eventualnih tereta na nekretnini ili plombi, sagledavanje pravnog aspekta stjecanja nekretnina koje se stavljaju na tržište, usklađenost podataka u zemljišnim i katastarskim njigama, mišljenje procijenjene vrijednosti nekretnine, obrada dokumentacije, brojni zakoni i pravilnici kojima su poslovi u svezi s poslovanjem nekretninama podložni te konačno priprema nekretnine za prezentaciju - svi ti i drugi čimbenici uzimaju puno vremena, ali moraju se cjelovito obraditi, i sve uz svjesnost potpunog rizika da uloženo vrijeme ne mora donijeti novac, nego naprotiv, ukoliko agencija ne proda istu nekretninu, to vrijeme je financijski minus. Međutim, dobra poslovna politika je spremnost na takav 'gubitak'. Govorimo o dubinskoj provjeri nekretnina s ciljem da zainteresirani kupac dobije od strane agencije, odnosno od odgovornog i educiranog posrednika nekretninama, cjelovite i jasne smjernice važne za pravni posao, kako bi mogao odrediti ide li njegov interes u smjeru kupnje određene nekretnine i kako prema tome djelovati“ - iznijela nam je direktorica Nada Burum.

U Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina stoji da u pravnom prometu posrednik mora postupati s povećanom pažnjom odnosno pažnjom dobrog stručnjaka. Na posredniku je da poduzme pravne i organizacijske mjere kako bi priprema dokumentacije i isključivanje nepravilnosti te potom sam prijenos prava vlasništva protekao sigurno, uz maksimalnu informiranost i zaštitu obiju strana.

Da bi se uspjelo djelovati proaktivno potrebno je biti dobar poznavatelj relevantnih zakona, biti stručnjak u održavanju osjetljive ravnoteže kako bi transakcija bila uspješno završena, kao i u dubinskom razumijevanju složenih situacija. Primjer ovakve vrhunske uspješnosti je tvrtka IMB NEKRETNINE D.O.O. Za istaknuti je kako IMB NEKRETNINE DUBROVNIK od početka svog djelovanja nije imalo niti jedan predmet vraćen na ispravak, pa ni dopunu od strane zemljišnoknjižnog odjela, prilikom uknjižbi prava vlasništva njihovih klijenata. To upravo potvrđuje i svjedoči odličnu pripremljenost IMB tima – biti korak ispred!

Sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina tvrtka IMB NEKRETNINE D.O.O. DUBROVNIK ovlašteni je posrednik u prometu nekretninama i kao takvo društvo je upisano u Registar posrednika HGK. Ispunjava sve uvjete za obavljanje posredovanja što podrazumijeva poznavanje opsežnih i brojnih zakona, pravilnika i propisa iz područja stvarnih prava na nekretninama i zemljišnih knjiga, trgovačkih društava i ugovora, financijsko ekonomskog okvira posredovanja u prometu nekretninama, poreza, financijskog poslovanja i marketinga, prostornog uređenja i gradnje. Direktorica tvrtke IMB NEKRETNINE D.O.O. / IMB DUBROVNIK LUXURY REAL ESTATE pojašnjava kako su opravdano visoki kriteriji nje kao odgovorne osobe u tvrtki te da poseban naglasak stavlja na važnost višestruke provjere i detaljnih pripremnih radnji s ciljem uspješnosti prijenosa prava vlasništva.

„To što kažu da nismo 'tipična' agencija za nekretnine možda potvrđuje da radimo kako živimo i živimo kako radimo. Dobro odrađen posao se čini kao umjetnost u vremenu u kojemu mnogi jure za novcem. A ne bi trebalo biti tako, ne treba sve gledati kroz novac. Uvjerena sam da se dobro dobrim vraća i da treba pomagati ljudima. Na kraju, prijateljski osmijeh i zahvalan stisak ruke... to je i moje osobno zadovoljstvo. Bogu hvala na tome!“

Tvrtka IMB NEKRETNINE D.O.O. / IMB DUBROVNIK LUXURY REAL ESTATE ima uhodan dugogodišnji stručan tim, razvijen posao s odlično postavljenim pravilima, a temeljem svoje poslovne uspješnosti IMB Nekretnine d.o.o. svrstano je među 5% najboljih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj – nositelj je certifikata bonitetne izvrsnosti, jednog od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja. IMB NEKRETNINE D.O.O. / IMB DUBROVNIK LUXURY REAL ESTATE siguran je partner koji zadovoljava stroge financijsko - analitičke kriterije prema metodologiji jedinstevnoj za područje Europe.

IMB NEKRETNINE D.O.O. / IMB DUBROVNIK LUXURY REAL ESTATE, agencija za posredovanje u prometu nekretninama visokih je standarda u prodaji luksuznih nekretnina te u svim oblicima poslovanja nekretninama. U svojoj ponudi ima više od 500 nekretnina kao što su prekrasne vile u zelenilu ili prvi red uz more, luksuzni manji i veći objekti, ekskluzivne lokacije, palače i stanovi u Starom gradu, kuće s bazenima, hoteli, zemljišta građevinska i poljoprivredna velikih kvadratura, stanovi na najboljim gradskim pozicijama i poslovni prostori, nekretnine s pogledom na more koje su toliko tražene. U svakom slučaju svojim načinom poslovanja IMB tim podiže standard u posredovanju u prometu nekretninama na dubrovačkom području i šire.

Ekipi tvrtke IMB NEKRETNINE D.O.O. / IMB DUBROVNIK LUXURY REAL ESTATE čestitamo i želimo i dalje puno uspješnih poslova, sa željom da se ovakav entuzijazam i poslovni i životni stav širi kako bi svima nama život bio ljepši!

„Dobrom posredniku ostaje osjećaj zadovoljstva i punine da je učinio dobro i to ga motivira za dalji uspješan rad. Inspirirani smo doista vjerom u Dobro!“

IMB NEKRETNINE d.o.o. DUBROVNIK / IMB DUBROVNIK LUXURY REAL ESTATE

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene