Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimanje iz snova

Imate iskustva u spavanju i treba vam posao? Traže se dva spavača!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zanimljiv oglas za posao u Hrvatskoj već se širi društvenim mrežama, a rok prijave je 10. listopada.

Oni koji neumorno pregledavaju ponude poslova, ali i društvene mreže kojima se ovaj zanimljiv oglas već širi, vjerojatno su vidjeli da jedna tvrtka traži spavača, točnije dva komada.

Pročitajte i ovo Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti Ivan Kovačević (Foto: Facebook/I.K.) "ne bih to nazvao poslom" Razgovarali smo s mladićem koji želi raditi bez plaće, ali uz sasvim posebnu vrstu naknade

Za 'posao iz snova' traži se jedna muška i jedna ženska osoba, a trebale bi obavljati promovni posao spavača, testera kreveta, stoji u oglasu. Riječ je o pslu na određeno vrijeme.

'Ukoliko voliš spavati i smatraš kako je posao spavanja tvoje idelano zanimanje, prijavi se na natječaj', poruka je poslodavca.

'Zašto zaposliti žene? Dobre su poput muškaraca, ali jeftinije!'

Bilo bi idealno da potencijalni spavači, između ostalog,vole spavanje, imaju Facebook profil, da su otvorenog uma, imaju iskustva u spavanju i naravno, da vole udobne krevete i madrace.

Zainteresirani uz molbu mogu poslati i motivacijsko pismo, a oni čija pisma budu najzanimljivija imat će prednost prilikom odabira.

Ukoliko ste zainteresirani za posao i ispunjavate sve uvjete  prijaviti se možete OVDJE. Rok prijave je 10. listopada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene