Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznata božićna destinacija

OTVORENO ZA POSJETITELJE Ove godine dio imanja ostao u mraku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrata posjetiteljima otvorila je još jedna poznata božićna destinacija.

Imanje obitelji Salaj u Grabovnici kraj Čazme zasjalo je u milijunima lampica, a prvi posjetitelji već su stigli. Prošle godine atrakciju Salajevih došlo je vidjeti više od 100 tisuća ljudi, ništa manje ne očekuje ih se ni ove godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Božićna priča Zasjalo rekordnih 2 i pol milijuna lampica: Zavirite u Božićnu priču obitelji Salaj Slika nije dostupna Pred nosom Scotland Yardu Ovo je kuća u Londonu iz koje se godinama financirao sjevernokorejski nuklearni program

Na površini od gotovo dva nogometna igrališta zasjalo je više od 2 milijuna božićnih lampica. Imanje obitelji Salaj i ove godine pravi je hit, posebno za one najmlađe.

Svoj dolazak u Grabovnicu kraj Čazme već je najavilo više od 100 autobusa. Gosti stižu iz cijeloga svijeta, od Engleske do Japana.

Vlasnik imanja Zlatko Salaj
u božićnu priču upustio se prije 15 godina, a kako kaže, nije ni sanjao da će njegove lampice postići ovakav uspjeh.

''Do toga je doseglo zato jer je interes naših cijenjenih posjetitelja i ja to volim reći - to je njihov novac u to ulaže se'', kaže vlasnik imanja Zlatko Salaj.

Ove godine dio imanja ostao je u mraku, zbog svađe Zlatka sa sinom Alenom. Unatoč tome, ponuda je bogatija nego lani - bit će tu velike saonice, one najmlađe uveseljavat će brojni likovi iz crtića i bajki, ali i Adventsko selo koje prekriva zvjezdano nebo napravljeno od nekoliko tisuća lampica.

Osim uživanja u milijunima lampica, goste čeka i bogata ponuda hrane i pića. Svi sastojci za pravu božićnu feštu su tu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene