Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snašao se

Ilok: 'Uštimao' plinomjer da ne očitava količinu potrošenog plina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati je počinitelj iz Iloka na plinomjeru napravio neke preinake zbog čega se nije reistrirala količina plina koju je potrošio.

U jeku poskupljenja osnovnih životnih potrepština, svatko se snalazi kako god zna. Tako se i netko iz Iloka dosjetio kako umanjiti svoj račun za plin. Policija Vukovarsko-srijemske županije izvijestila je o nepoznatom počinitelju koji je napravio preinake na plinomjeru jednog iločkog trgovačkog društva zbog čega se nije mogla evidentirati količina potrošenog plina, a čime je vinkovačkom plinarskom društvu pričinjena znatna materijalna šteta.

Pročitajte i ovo Iločke zidine - 1 Gotova zahtjevna obnova Gradić na krajnjem istoku odsad s punim pravom može nositi svoj drugi naziv - mali Dubrovnik Tomislav Ćorić UDAR NA GRAĐANE Ćorić udario na Tomaševića: ''Nedopustivo je da vrtić, pučka kuhinja ili bilo tko dobije četiri puta veći račun''

>> Kako uštedjeti na sve skupljem grijanju?

Podsjetimo, cijena plina porasla je za 22 %, a stanovnici 6 hrvatskih gradova bi za grijanje mogli izdvajati puno već svote. HEP je poslao zahtjeve za dodatnim poskupljenjem (do 35 %) gradskim upravama Zagreba, Zaprešića, Samobora, Velike Gorice, Siska i Osijeka uz obrazloženje kako se cijena već godinama nije mijenjala te da će se nastaviti gomilati gubici ne podigne li se cijena. Dopusti li se ovakvo poskupljenje, 123.000 kućanstava morat će posegnuti dublje u svoje džepove.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene