Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oni zapošljavaju

Želite li posao u IKEA-i? Produžili su rok za prijavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najviše interesa ima za posao voditelja tima u odjelu odnosa s kupcima, a zatim za dizajnera interijera.

Na oglas kojim IKEA zapošljava 29 ljudi, a koji je kompanija objavila u petak 22. studenog na stranicama ove kompanije do sada je zaprimljeno skoro 900 prijava kandidata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mala škola izbora Tko predlaže kandidate na parlamentarnim izborima? Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku

Najviše prijava, njih 180, došlo je za poziciju voditelja tima u odjelu odnosa s kupcima gdje se prima troje ljudi, priopćila je kompanija.

IKEA zapošljava! Pogledajte koje djelatnike traže

Na drugom mjestu 'popularnosti' je pozicija dizajnera interijera za su pristigle 123 prijave, a prima se petero ljudi. Slijede pozicije grafičkog dizajnera i voditelja održivog razvoja s preko 100 prijava.

Zbog naglog povećanja posjeta na stranicu www.IKEA.hr u petak 22. studenog došlo je do otežanog rada stranice pa je IKEA za jedan dan produžila rok prijava. Tako se svi zainteresirani umjesto do 1.mogu prijaviti do 2. prosinca do ponoći.

'Prema dosadašnjim iskustvima, najveći broj kandidata se prijavi zadnjih nekoliko dana prije isteka roka. Još jedanput pozivamo zainteresirane da pažljivo poprate cjelokupni postupak koji se odvija isključivo putem naše stranice. To se ponajviše odnosi na odgovarajući format životopisa. Naime, IKEA je u svrhu što brže i kvalitetnije obrade pristiglih ponuda priložila IKEA predložak životopisa za svaku pojedinu poziciju. Kandidati trebaju prvo preuzeti životopis, popuniti ga i zatim priložiti ga u naš sustav', napomenuli su u kompaniji. (VLM)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene