Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahtjev za dozvolu

IKEA stiže u Hrvatsku: U travnju počinju radovi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
IKEA je 27. prosinca službeno podnijela zahtjev za izdavanjem građevinske dozvole za svoju prvu robnu kuću u Hrvatskoj.

Zakonski rok za izdavanje građevinske dozvole iznosi maksimalno 45 dana i 15 dana nakon izdavanja za njezinu pravomoćnost, pa se očekuje kako će radovi početi tijekom ožujka ili travnja 2013. godine.

Pročitajte i ovo Autocesta, ilustracija počinju radovi Važna obavijest iz HAC-a: Od utorka otežan promet na autocesti A3 Očekuje se dobra predsezona Za Uskrs se očekuje više od 100 tisuća dolazaka Očekuje se dobra predsezona: Broj rezervacija premašuje rekordnu 2019.

>> Promjena plana: Ikea otvara robnu kuću, odgođeno otvaranje trgovačkog centra

Kako stoji u priopćenju švedske tvrtke, otvaranje prve robne kuće očekuje se godinu dana od početka izgradnje. Ukupna investicija tvrtke IKEA u Hrvatskoj iznosit će oko 100 milijuna eura, a zaposleno će biti oko 350 radnika.

'Ono što će također obilježiti 2013. godinu za nas, osim same izgradnje robne kuće, bit će i intenzivno zapošljavanje budućih zaposlenika. Tijekom cijele godine kontinuirano ćemo otvarati nova radna mjesta, a kulminacija će biti 6 mjeseci pred otvorenje same robne kuće kada očekujemo zapošljavanje do 200 budućih kolega. U konačnici u robnoj kući IKEA raditi će oko 350 zaposlenika', priopćeno je iz ove robne kuće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene