Obavijesti Video Pretražite Navigacija
1,8 milijuna potencijalnih kupaca

Potvrđeno: Ikea 2012. otvara centar u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ljeto ili najkasnije jesen 2012. godine najavljeno je otvaranje shopping centra robne kuće Ikea U Zagrebu.

'Zagrebačka Ikea bit će na 34.000 kvadrata na prvom katu šoping centra ukupne površine 140.000 četvornih metara', istaknuo je direktor Inter Ikea Centra Hrvatska, Branko Mihajlov te dodao kako će će biti smješten u sklopu shopping centra u Rugvici, koji će imati čak 320 dućana, piše bankamagazine.hr. Mihajlov je najavu objavio na otvaranju Šeste godišnje međunarodne konferencije o hrvatskom tržištu nekretnina. Istaknuo je kako će se po prvi puta upravo u Zagrebu napraviti novi integrirani model Ikeine robne kuće.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH kod Karlovca Ministar Božinović u centru za registraciju migranata: "Naglasak je na hvatanju krijumčara" Konferencija za medije stranke Centar povodom prosvjeda u Zagrebu - 3 "Možemo srušiti HDZ" Ivica Puljak pozvao Splićane na prosvjed u Zagrebu: "Mi ćemo organizirati prijevoz"

Bit će to ujedno i prvi od osam trgovačkih centara i 9 Ikeinih robnih kuća, koje švedska kompanija namjerava otvoriti u regiji, a nakon Zagreba, sljedeći hrvatski gradovi na meti Šveđana su Rijeka i Split. Mihajlov je kao razlog gradnje Ikeinog shopping centra naveo 1,8 milijuna potencijalnih kupaca, koji žive u u okruženju budućeg trgovačkog objekta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene