459147
459147
459147
459147
459147

IGROKAZ ZBOG POREZNE REFORME Zastupnike pred Saborom dočekao Superhik

  • , 02.12.2016., 10:14
  • Autor:
  • komentara

Aktivisti GONG-a i Centra za mirovne studije pred Saborom su izveli igrokaz

 
 
 
 
CMS i GONG pred Saborom (Video: Dnevnik.hr)
CMS i GONG pred Saborom (Video: Dnevnik.hr)

Aktivisti Centra za mirovne studije i GONG-a jutros su ispred Hrvatskog sabora zastupnicima dijelili letke te tražili da potpisom na ta, kako su ih nazvali, ''osobna jamstva'', jamče svojom dvogodišnjom plaćom da razumiju sve ekonomske i društvene implikacije paketa poreznih zakona te da se neće produbiti dohodovne nejednakosti u Hrvatskoj.

"Svojim potpisom potvrdit će da su u potpunosti svjesni ekonomskih i društvenih učinaka porezne reforme te da su sigurni kako će ona imati pozitivne ekonomske učinke na najveći broj građana čija su primanja daleko manja od zastupničkih", poručili su iz GONG-a.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Pred Saborom su uz pomoć kartonskog Superhika izveli igrokaz kojim pozivaju saborske zastupnike koji namjeravaju glasati za poreznu reformu da potpišu i osobno jamstvo i jamče dvogodišnjom plaćom da navedena reforma neće produbiti dohodovne nejednakosti u Hrvatskoj. (Hina)
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se