Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamjenik Komadine dobro radi

Iako je ministar u bolnici ministarstvo dobro funkcionira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se ministar mora, prometa i infrastrukture Zlatko Komadina nalazi u bolnici, zamjenik se u novoj ulozi snašo sasvim dobro.

Zamjenik ministra mora, prometa i infrastrukture Zdenko Antešić izjavio je danas novinarima kako očekuje da će ministar Zlatko Komadina, koji se nalazi u bolnici, već idući tjedan biti na radnome mjestu te kazao kako ministarstvo odlično funkcionira.

"Ministarstvo odlično stoji i normalno funkcionira", rekao je Antešić novinarima pred Banskim dvorima uoči sjednice vlade.

Upitan za komentar napisa u medijima da se ministar Komadina nije snašao kao ministar, Antešić je ocijenio kako "ima dosta medijskog žutila i puno stvari koje dolaze u medije, a nisu autentične".

"Mislim da nije korektno na takav način pisati o ministru koji ima određenih zdravstvenih tegoba. Nije istina da se ministar nije snašao", rekao je Antešić.

Pročitajte i ovo Suđenje Hrvatima u Zambiji Veleposlanik stigao kod njih Hrvati u Zambiji ni ovaj tjedan neće pred sud: Ministarstvo objavilo nove informacije, jedna posebno upada u oči Informer: Stanje s poljoprivredom - 1 kako će preživjeti? Poljoprivrednici na sastanku s ministricom strahuju od zime: "Većina već sad ne može pokriti niti 70 posto troškova"

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene