Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radovi gotovi, otvaranje na čekanju

Cesta će, iako dovršena, biti otvorena pred izbore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navikli smo da se pred izbore otvaraju napola dovršene ceste, škole i ostalo. Iz Osijeka stiže obratna priča. Auto cesta Osijek-Đakovo je gotova, vozači jedva čekaju, ali političari čekaju izbore, a oni su tek u svibnju.

Putovanje od Osijeka do Đakova autocestom ostvarivo je već danas. Zaštitna ograda, javna rasvjeta, prometni znakovi, uređena odmorišta, sve je tu. Nedostaje još samo bijela crta po sredini ceste. Ipak, cesta će u promet tek na proljeće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijevremeni izbori Birači 9 gradova i 8 općina glasaju za gradonačelnike i načelnike Slika nije dostupna Pismo predsjednika HDZ-a Karamarko Hrvatima u BiH: Izađite na izbore jer položaj Hrvata ovisi o ovim izborima

Da ne dođe do zablude, na dionici autoceste od Đakova do Osijeka  ima još  posla. No, nismo sigurni trebaju li ti radovi trajati još nekoliko mjeseci.

'Radovi su sada u 90 posto obavljeni na ovoj dionici Slavonike. A to se podudara s održavanjem lokalnih izbora', kaže Vladimir Šeks.

Na prvoj dionici Slavonike radovi su bili gotovi čak dva mjeseca prije roka. Dionica je otvorena u studenom 2007. godine. Slučajno ili namjerno otvorenje se tada podudarilo s parlamentarnim izborima. U svakom slučaju, bolje otvoriti dovršenu cestu malo kasnije, nego nedovršenu puno ranije. A bilo je i takvih slučajeva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene