Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak u utorak

I treći dan potrage za nestalim Iločaninom bez rezultata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ni treći dan potrage za Matom Papkom (51) iz Iloka, nestalom prilikom prevrtanja čamca u noći sa 16. na 17. kolovoza na Dunavu kod Iloka, nije dao rezultate, doznaje se večeras od voditelja akcije potrage HGSS-a Vinkovci Zlatka Becića.

"U današnju potragu bilo je uključeno 10-tak ljudi, a tragalo se duž 5,5 kilometara obale Dunava od mjesta prevrtanja čamca do granice sa Srbijom“, rekao je Becić te dodao da će se potraga za nestalim Papkom nastaviti sutra.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Austriji Nesreća na Dunavu: Kruzer pun putnika udario u betonski zid, ima ozlijeđenih Akumulacijsko jezero HE Čakovec Provedena obdukcija Otkriveni detalji tragedije na jezeru: Pronađen mrtav 24-godišnjak

>> Policija: Potvrđen identitet utopljenika kod Iloka

Kako je javljano, u noći sa 16. na 17. kolovoza pri prevrtanju čamca u kojem se nalazilo devet osoba isplivavši na obalu spasilo se njih šestoro, dok su tri osobe nestale.

Tijelo Ivane Miličević (29) pronađeno je odmah po nesreći, jučer ujutro kod "Ribičkoga doma“ u Iloku, 2,5 kilometara od mjesta nesreće, pronađeno je i tijelo njezina supruga Roberta Miličevića (40), dok se za nestalim Matom Papkom već treći dan bezuspješno traga. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene