Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O POSJETU VUČIĆA

Dodik nenajavljeno došao u Hrvatsku: "I Srbi su očekivali da se Hrvati ispričaju za mnogo toga iz prošlosti"

Milorad Dodik (Dnevnik.hr)
Milorad Dodik (Dnevnik.hr)
Posjet i izostanak isprike predsjednika Srbije komentirao je i Milorad Dodik. Predsjednik Republike Srpske stigao je danas u nenajavljeni posjet u manastir u mjestu Donji Budački u Karlovačkoj županiji.

Dodik je istaknuo je kako su Srbi očekivali ispriku Hrvata, a posjet ocijenio pozitivnim za nadolazeću gospodarsku suradnju među državama.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić - 1 Posjetio Macrona Vučić nabavlja 12 borbenih aviona, cijena je paprena Aleksandar Vučić Donio odluku Vučić imenovao mandatara za sastav nove vlade

„Ne bi trebalo da nitko nameće Vučiću niti bilo kome drugome pravila ponašanja kada se dođe u posjet i mislim da ono što je učinjeno sa strane Vučića maksimalno. Srbi su imali očekivanja da se Hrvati ispričaju za mnogočega u prošlosti i mislim čak sam pobornik da se skupe najvažniji ljudi i da to zajedno urade. Ili političari ili netko. Ali očekivati to samo s jedne strane…

Srbi imaju daleko više razloga. Drugi svjetski rat je ostavio teške traume i stradanja u okviru NDH-a na mnogim mjestima, pobilo je našu političku i intelektualnu elitu…“, rekao je Dodik. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene