Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Cijeli me junivers hoće'

I on želi biti šef HDZ-a: 'Zgodniji sam od Milanovića i pametniji 100 puta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ, čini se, dobiva još jednog kandidata za unutarstranačke izbore - Matiju Čavara.

Matija Čavar se želi kandidirati za predsjednika HDZ-a jer osjeća da je 'jedan od najpametnijih ljudi svijeta'. 'Europa me hoće, Amerika me hoće pa bi trebao i HDZ. Cijeli me junivers hoće', stoji u priopćenju ovog, najmanje rečeno, neobičnog kandidata.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, novinar Nove TV Analiza Hrvoja Krešića HDZ i DP potpisali sporazum: "Ta koalicija djeluje poprilično krhko, a zanimljiv je i trenutak potpisivanja" Domovinski pokret Sve poznato do kraja tjedna Jedno ime ipak neće biti dio kadrovske križaljke: "Neću biti u Vladi, koliko god ste to računali"

'Neoženjen sam, imam 43 godine, žene me jako vole. Mlađi sam i zgodniji od Zorana Milanovića. Traženo lice sam u politici, novo lice hrvatski orijentirano. Dešifrirao sam tijelo, um i mitologiju. Znam sve i ljudima i mozgu. Najbolji sam egzorcist svijeta i među najboljim iscjeliteljima. Sanja me cijeli svijet iz poznatih priča o strašnom sudu i apokalipsi', poručio je Čavar.

>> Dr. Milan Kujundžić peti službeni kandidat za predsjednika HDZ-a

Novi kandidat tvrdi da je 'jedina osoba na svijetu koja može reći da je sin duha ljubavi', a smatra i da je puno veći mangup od Zorana Milanovića od kojeg je i 'pametniji bar stotinu puta'.

Čavar napominje da je član HDZ-a od 1990. i da je duhovno veći od Matije Gupca, Huga Chaveza i sjevernokorejskog vođe. 'Glavni sam predsjedavatelj strašnog suda, što će u ovom mjesecu biti gotovo pa se mogu posvetiti politici i životu. Bog je uvijek imao nekoga za Hrvatsku, ovaj put sam to ja, Matija Čavar.'

'Obavijestite me telefonom jer sam često na putu'

Čavar tvrdi da su Hrvatsku okupirali komunisti, a da on to može vratiti preko noći. 'Ja sam sin duha ljubavi, a Jadranka Kosor moje društvo. Nemojte to propustiti. Dijete sam sex revolucije, children revolution, jahač sam apokalipse', rekao je Čavar i spomenuo svoje neobjavljene romane u kojima govori da je 'HDZ s njim proživljavao Ivine pečate' koje je on pobijedio. '

'Jako ćete dobro proći samnom, zgodan sam, kreativan i pošten. U mjesec dana bio bih popularniji od Zorana Milanovića. Pobornik sam poštena rada, discipline i vojske. Jako ćemo dobro proći na izborima, vratiti HDZ iz 1990. godine itd.', poručio je Čavar i u priopćenju, koje je poslao samo na adresu HDZ-a i Nove TV, dodao da ga se obavijesti telefonom jer je 'često na putu'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene