Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sreća

Čudesni slučajevi preživljavanja pod vlakom i kod nas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantne snimke bebe koja pada pod 250 tona težak vlak obišle su i začudile svijet. Beba je iz bolnice puštena kući, gotovo bez ozljeda. Stručnjaci tvrde, takvih događaja ima i u Hrvatskoj.

Sekunda roditeljske nepažnje umalo je bila kobna za dijete koje je završilo pod tračnicama vlaka. Čudo ili sreća?! Stručnjaci kažu da se radi o sreći. 'Vlak je bio u zaustavljanju i to je sigurno jedan dodatni trenutak. Inače da je to bila drugačija okolnost, beba ne bi sigurno preživjela', smatra Nenad Mrgan iz sindikata strojovođa.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

>> 'Svi smo dobro, ali žena se uzruja kad vidi snimku'

Stravičan je prizor trajao svega nekoliko trenutaka. Razmak između tračnica i vlaka je oko 40 centimetara. Ovakvi događaji nisu nepoznati ni u Hrvatskoj. U svojoj ih se dugogodišnjoj praksi nagledao i naš sugovornik. 'Imamo slučajeva i u Hrvatskoj, evidentnih da je došlo do takvoga pada pod vlak, da je vlak prošao cijelom dužinom, a da je čovjek ostao živ', kaže Mrgan. Užasne slike s melburnškog kolodvora govore da je zaista čudom, šestomjesečno dijete, tragediju preživjelo tek s oteklinom na glavi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene