Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'I don't need sex...'

Otkaz zbog neprimjerene majice u Vladi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor na sjednici je Vlade zamolila novinare i snimatelje koji prate rad Vlade, kao i njihove urednike, da pripaze da svojom odjećom i napisima s kojom dolaze na sjednice ne vrijeđaju Vladu i njene članove.

Želim zaštiti dostojanstvo svih članova Vlade, rekla je Kosor na kraju sjednice zbog toga što je jedan od snimatelja na sjednicu došao s 'vrlo uvredljivim tekstom za sve članove Vlade'. 'Molim vas, kako god to shvatili i tumačili, ali molim naše goste, koji su dobrodošli na sjednice Vlade, da nas ne vrijeđaju i ne ponižavaju. Mi smo svi izabrani na izborima, nismo došli s ceste i ja takvo ponašanje neću tolerirati', rekla je Kosor.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković iz minute u minutu Pregovori gotovi do petka? "Elektabilni Bojan" odgovorio Plenkoviću, HDZ raspalio po Raspudiću Konstituiranje Sabora - 1 utrka s vremenom Ovo su rokovi za sastavljanje saborske većine: Što ako ne uspije izglasavanje predsjednika Sabora?

Nemam namjeru ugrožavati slobodu medija, ali vrijeđanje članova vlade na sjednici vlade nije sloboda medija, naglasila je Kosor. 'To se može i mora okvalificirati drukčije, a ja to više neću dopustiti', dodala je premijerka. Jedan od snimatelja koji prati rad Vlade, naime, na sjednicu je došao s majicom s engleskim natpisom 'I don't need sex, the government f.... me every day'. Prema neslužbenim informacijama snimatelju je naknadno tv kuća otkazala ugovor o radu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene