Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radio kao konobar

I dalje se traga za nestalim hrvatskim pomorcem kod Tajvana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se potraga za hrvatskim pomorcem iz okolice Šibenika, koji se jučer nije pojavio na radnom mjestu na brodu "Maja", tijekom plovidbe prema kineskoj luci Fuzhou, doznaje se danas iz Lošinjske plovidbe .

Po riječima direktora kadrovske službe Lošinjske plovidbe - Brodarstvo d.o.o. Juraja Bukše, 50-godišnji pomorac V. M. iz Šibenika, koji je na brodu radio kao konobar, još nije pronađen. Potraga se nastavlja, brod "Maja" i dalje je u području potrage i nadamo se sretnom završetku, kazao je Bukša.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

>> U tijeku velika potraga: Hrvatski pomorac nestao kod Tajvana!

Iz riječkog brodara jučer su izvijestili da je član posade broda "Maja" iz okolice Šibenika nestao tijekom plovidbe prema kineskoj luci Fuzhou, a budući da se jučer nije pojavio na radnome mjestu, zapovjednik broda pokrenuo je za njim potragu i podigao je javnu uzbunu.

Brod "Maja" u vrijeme pokretanja potrage zatekao se na oko 60 nautičkih milja od Tajvana, a plovio je prema kineskoj luci Fuzhou. Po pomorskim pravilima, brod je zaustavljen i počela je potraga na moru, o nestanku pomorca obaviješteni su svi brodovi u blizini, a tajvanski Centar za koordinaciju pomorskog spašavanja pokrenuo je helikoptersku potragu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene