Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ma kakvo ljeto

Evo što nas čeka do kraja tjedna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ni nakon današnje kiše koja je padala u svim krajevima, nemamo baš sjajne vijesti iako se vrijeme ipak smiruje - barem što se tiče Jadrana.

Nažalost, kako sada izgleda, sunce će trajati samo nekoliko dana - već tamo negdje krajem tjedna, u petak i subotu stižu nove nestabilnosti s novom kišom i jačim grmljavinskim nevremenom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić

U srijedu u kopnenim krajevima jutro će biti još kišovito, a poslijepodne prestanak kiše za središnje krajeve.

UV-indeks i u srijedu umjeren u unutrašnjosti, a na Jadranu visok. Ujutro još česta kiša ili grmljavinski pljuskovi u kopnenim krajevima, a pljuskovi uglavnom samo u južnoj Dalmaciji. Zapuhat će bura i to umjerena do jaka pa će se temperature malo sniziti. U unutrašnjosti od 14 do 18 stupnjeva.

Nestabilno će se u unutrašnjosti nastaviti i u srijedu poslijepodne, ali u zapadnom dijelu sredinom dana razvedravanje i prestanak kiše. Najviše će je pasti u Slavoniji i Podravini. Puhat će slab ili umjeren sjeverozapadnjak, a temperatura dosta slična današnjoj - između 23 i 25.

Pljuskova i povremene kiše cijeli dan će biti i u Gorskom kotaru i Lici uz temperature oko 22, 23 stupnja. Barem će na moru biti više sunca, ali sutra će biti još dosta vjetrovit dan zbog umjerene do jake bure. Temperatura između 26 i 28, ali iza Velebita bitno svježije - do najviše 23.

Nevrijeme u Zadarskoj županiji: Vatrogasci ispumpavali podrume

I u Dalmaciji proljepšanje - uglavnom sunčano ili barem djelomice sunčano, ali na krajnjem jugu još može biti i povremenih kraćih pljuskova. Puhat će sjeverozapadnjak, temperatura do 29.

U četvrtak više sunca, a malo ili čak nimalo kiše. Neće to dugo trajati - samo do petka kad će se do kraja dana jače naoblačiti s kišom i grmljavinom

Na Jadranu također sunčano samo do petka kad će novi val grmljavinskih pljuskova zahvatiti većinom samo sjeverni dio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene