Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blagdanske gužve

I dalje kilometarske kolone na granicama; na ulasku u Srbiju duge su i do 30 kilometara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kilometarske kolone na Bajakovu, prometna policija privremeno isključuje teretna vozila i zadržava ih na odmorištima. Na ulasku u Srbiju čeka se i po 12 sati.

Kilometarske kolone osobnih i još duže teretnih vozila na graničnim prijelazima na istoku Hrvatske nastavljaju se i danas. Nešto je bolje na Bajakovu gdje su kolone osobnih vozila smanjene na 4 kilometra, ali se zato povećala kolona teretnjaka na 11 kilometara pa prometna policija na čvoru Županja na auto cesti A3 Bregana - Lipovac preusmjerava teretnjake na Vinkovce i dalje na granični prijelaz Tovarnik jer je prijelaz Ilok zatvoren za teretni promet do 10. lipnja.

Pročitajte i ovo James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici Ilustracija stanje na cestama Spremate se na put? Provjerite gdje su najveće gužve i naoružajte se strpljenjem

Zbog kilometarske kolone na Bajakovu, prometna policija privremeno isključuje teretna vozila i zadržava ih na odmorištima dok se gužva ne raščisti. Na prijelazu Tovarnik kolona teretnjaka je duga tri kilometra.

VIDEO Šef međimurskog SDP-a: 'Nisam znao da moram prijaviti 74.000 eura'

I mediji u Srbiji javljaju o kilometarskim kolonama na graničnim prijelazima na ulasku u Srbiju iz Hrvatske i Mađarske. Na ulasku u Srbiju kolone vozila duge su i do 30 kilometara, a posebno velika gužva je na graničnom prijelazu Batrovci (s hrvatske strane Bajakovo) gdje se na ulazak u Srbiju čeka i po 12 sati, javlja beogradski B92. 'Vozači koji satima u koloni čekaju prelazak granice prosvjeduju zbog velikih gužvi, a gužvu prave upravo oni, jer su krenuli svi u isto vrijeme i jer ne koriste alternativne granične prijelaze', komentira B92. (Agencija VLM)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene