Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lopovska domišljatost

OPREZ! U ime HZZO-a nude masaže, a onda otimaju mirovine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lažni HZZO-ovci nude u vašem domu masaže, pretrage, aparate i preparate, a onda kradu što stignu.

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) upozorava građane da ne nasjedaju na pokušaje prijevare od strane različitih trgovaca i akvizitera koji se lažno predstavljaju kao djelatnici HZZO-a nudeći pri tome usluge masaže, pretrage, skupe aparate i preparate na kućnim adresama građana.

Pročitajte i ovo Ilustracija snažni udari vjetra DHMZ zbog vremena upalio upozorenja diljem zemlje: "Budite na oprezu" Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje prijavite policiji! HZZO upozorava na pokušaje prijevare građana, lopovi su sve domišljatiji

Naime, kako su priopćili iz HZZO-a, prošloga tjedna je u mjestu u okolici Našica opljačkana starica kojoj su se dvije osobe predstavile kao njihove djelatnice nudeći masažu, a pri tome joj ukrale mirovinu. HZZO je u proteklih nekoliko godina više puta zaprimio dojave građana o prevarantima koji zloupotrebljavaju ime HZZO-a, nudeći pri tome različite usluge i aparate, čak tražeći novčani polog i pin bankovnih kartica.

Konačno neke dobre vijesti iz HZZO-a!

HZZO stoga podsjeća građane da obavlja samo poslove koji se tiču ostvarivanja prava na obvezno zdravstveno osiguranje i to isključivo na lokacijama ispostava i područnih ureda, a ne na kućnim adresama. Djelatnici HZZO-a ne bave se prodajom niti preporukom bilo kakvih proizvoda, poručuju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene