Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bojkotiraju Vladu

HVIDR-a neće sudjelovati u mimohodu 4. kolovoza već na svečanosti sutradan u Kninu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga Hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata Republike Hrvatske (HVIDR-a) neće sudjelovati na vojnom mimohodu 4. kolovoza u Zagrebu, povodom 20. obljetnice Vojno redarstvene operacije "Oluja" već će sudjelovati na obilježavanju 20. obljetnice VRO "Oluja", 5. kolovoza u Kninu a kao razlog za tu odluku HVIDR-a ističe odnos Vlade prema hrvatskim braniteljima.

Odluku da HVIDR-a ne sudjeluje na vojnom mimohodu donio je jednoglasno Glavni odbor HVIDR-e na prijedlog Predsjedništva, priopćeno je u petak iz te udruge.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame

Knin jedino ispravno mjesto obilježavanje pobjede u VRO "Oluja" u Kninu, te poziva svoje članstvo, kao i sve hrvatske ratne vojne invalide Domovinskog rata da im se pridruže 5. kolovoza u Kninu na obilježavanju 20. obljetnice "Oluje", te na dostojanstven način proslave ovu obljetnicu u Kninu, navodi se u priopćenju koje je potpisao predsjednik HVIDR-e Josip Đakić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene