Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan žena

Hvalospjevi ženama? Na današnji dan? Ne! Iz principa.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O međunarodnom danu žena raspisali su se svi portali i novine, glavna je tema na radiju i televiziji. Ekipa Provjerenog pak, povodom Dana žena donosi malo drugačiju priču.

Večeras u emisiji Provjereno pogledajte priču u kojoj nećete slušati hvalospjeve o tome kako su žene baš super, snažne, sposobne, jednake ili bolje od muškaraca. Baš na današnji dan vidjet ćete drugu stranu medalje. Zašto nam je PMS uvijek i bez iznimke univerzalno opravdanje za sve? Zašto volimo tračati? Zašto uvijek mislimo jedno, a kažemo drugo? Zašto sve što muškarci kažu analiziramo do u detalje, uvjerene u postojanje nekog skrivenog značenja? Zašto nikad nismo dovoljno mršave, lijepe, privlačne, nemamo dovoljno samopouzdanja, ali ni odjeće u ormaru?

O svemu tome iskreno su progovorile one, ali i nekoliko hrabrih muškaraca koji su nam otvorili dušu i iz prve ruke priznali kako se nose s kompliciranim, zbunjenim i do boli proturječnim ženama. Nakon što pogledate prilog, s pravom ćete se zapitati tko je tu zaista zaslužio poseban dan u godini!

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

Emisiju Provjereno pogledajte večeras u 22:30 sati na Novoj TV.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene