Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za učenike od 1. do 4. razreda

"Hvala, Marcelo": Brozović donirao udžbenike školarcima malog slavonskog mjesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović donirao je knjige za sljedeću školsku godinu za učenike od 1. do 4. razreda naselja Cerić u sasavu općine Nuštar.

Vijest je objavila općina Nuštar na svojim Facebook stranicama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Policija u kanalu pokraj ceste pronašla automobil, poginuo 26-godišnjak iz Kutine Slika nije dostupna Utvrđuju se okolnosti Nuštar: Mladi supružnici pronađeni mrtvi u kući, sumnja se na nasilnu smrt

"Besplatne knjige za djecu iz Cerića od 1. do 4. razreda - Marcelo Brozović u dogovoru s načelnikom Nuštra Hrvojem Drinovcem odlučio donirati knjige za sljedeću školsku godinu!!!! Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović u dogovoru s načelnikom Općine Nuštar, Hrvojem Drinovcem odlučio je donirati udžbenike za učenike od 1. do 4. razreda Područne škole Cerić. Sve informacije o načinu realizacije ove donacije za roditelje školske djece pratite u sljedećim danima na FB Općina Nuštar i web-stranici Općine Nuštar! HVALA, MARCELO!!!!" poručuju iz općine.

Podsjetimo, Marcelo Brozović, rodom iz Okuja, mjesta u blizini Velike Gorice trebao je imati doček u tom gradu, no doček je prvo otkazan pa i odgođen bez objašnjenja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene