Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vladi daju podršku

HUP i Udruga izvoznika: Pad BDP-a nije tragičan, treba nastaviti s reformama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska udruga poslodavaca drži da pad BDP od 2,1% nije tragičan te da treba nastaviti s reformama.

Dok Hrvatska udruga poslodavaca drži da pad BDP-a od 2,1 posto nije tragičan, te da treba nastaviti s reformama, Udruga izvoznika podsjeća da postoji nekoliko velikih izvoznih industrija, koje su zbog problema generirali ovakav pad BDP-a. I jedni i drugi Vladi daju podršku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poslodavci zabrinuti "Situacija je dramatična": Hrvatska pala na HUP-ovoj ljestvici, imamo 36 od mogućih 100 bodova Slika nije dostupna nadaju se sličnoj osobi Direktor HUP-a o ostavci Martine Dalić: "Bila je predana provođenju reformi"

>> Milanović: Između Vlade i poslodavaca nije bilo sukoba, pa nema ni mirenja

'Mislim da treba nastaviti reforme s kojima su počeli, prije svega investicijske izgradnje i tu moramo biti realni. Ne možemo očekivati rezultate u šest mjeseci ili u godinu dana', kazao je Darinko Bago, predsjednik Hrvatskih izvoznika.

'Sigurno da te brojke ne treba shvatiti previše tragično, jer još uvijek imamo situaciju u kojoj mi sami možemo upravljati stvarima, ovisno je o nama. Ova je brojka upozorenje da sve ono što se radi treba ubrzati', kazao je Davor Majetić, direktor HUP-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene