Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi problemi

Huljiću prijeti ovrha od gotovo 10 milijuna kuna?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radi se o neplaćenim ratama kredita u Hypo banci, kojem su jamci bili Tonči Huljić i njegov bivši poslovni partner Roman Majetić.

'Ništa od ovog što se dogodilo nije neočekivano, no sve što se zbiva zapravo je samo faza u pregovorima s bankama. Nije, naime, riječ samo o Hypo banci, nego i o Zagrebačkoj banci, a radi se o nečemu na čemu radim već dvije i pol godine, a čemu se sada konačno nazire rješenje. U pregovorima sam i s drugim bankama kojima su izneseni moji poslovni planovi, a sve u cilju rješenja problema', prenosi Jutarnji list Huljićeve riječi, nakon što se pojavila informacija da mu je već Hypo banka već 'sjela' ovrhom od 9,7 milijuna kuna na račun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O kazni za plagijat Tonči Huljić: Sud se iživljava nada mnom! Slika nije dostupna Ovo ljeto najtraženija pjevačica Jelena Rozga: Napokon sve zasluge idu samo meni!

Kredit je diglo društvo Audio vizualne atrakcije, a jamci su bili Huljić i njegov nekadašnji poslovni partner Roman Majetić. Rok za povrat kredita bio je studeni 2008., no novac nije vraćen.

>> Tonči Huljić mora 100 dana u zatvor

Ovo je samo nastavak financijskih problema za Tončija Huljića, kojemu je nedavno odrđeno da plati 110 tisuća kuna kazne zbog plagiranja pjesme 'Dalmatinka', autora Ive Bačića, koju je naš najpoznatiji skladatelj primenovao u 'Da me hoće Stipe' i dao Minei. Ne plati li, prijeti mu 100 dana zatvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene