Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Huljić priznao probleme

Huljić zahvalan bankama na strpljenju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tonči Huljić potvrdio je navode da je u financijskim problemima i da mu je banka zbog neplaćanja kredita ovrhom sjela na imovinu.

'To je točno, ali ne radi se samo u jednom nego o više kredita, postoje osobna jamstva koja su dana i od mene i od strane mojeg bivšeg partnera za kredite koje je dizala tvrtka Ava', rekao je Huljić u telefonskoj izjavi za Dnevnik  Nove TV.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Misterij kvara Boeinga: Pronađeni neučvršćeni dijelovi na nekoliko zrakoplova Liječnici, Ilustracija - 3 Zbog robovlasničkih ugovora Poražavajući podaci: Oko 1500 liječnika u opasnosti je od ovrhe

Dodao je kako u tome nema ništa sporno i jasno mu je da se novac mora vratiti. Ističe kako ova situacija traje tri godine te kako novac od kredita nije spremljen u njegov džep nego plasiran u projekte koji nisu prodani. 'Ja sam zahvalan bankama na strpljenju koje su pokazivale do sada i još ga pokazuju. Mi sve što radimo radimo u cilju da se dugovi saniraju', rekao je Huljić.

Naglasio je rekao kako se on našao u istoj situaciji kao i njegov kolega Roman Majetić, no zaključio je kako on zanimljiviji javnosti jer je medijski eksponiranija osoba. Iznos dugovanja je, kaže, veći od spomenutih 10 milijuna kuna.

Čime će još osigurati novu zaradu, ne otkriva, ali zato ne skriva ljutnju što iz splitskog pravosuđa cure informacije. Zbog toga se namjerava obratiti državnom odvjetništvu. Banke koje potražuju dugovanja izašle su mu u susret. Vjeruje da do prodaje njegove imovine neće doći.

'U skladu sa zakonom i svojom poslovnom politikom Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. ne komentira poslovne odnose niti sudske postupke. Vjerujemo kako će situacija u spomenutom slučaju uskoro biti riješena', stoji u službenom odgovoru banke.

Ovaj dug planira vratiti, ali kaznu od 100.000 kuna ili 100 dana zatvora za plagiranje pjesme ne namjerava ispuniti. Pravdu za to će potražiti na sudu u Strassbourgu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene