Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Huffington Post preporuča:

Britanski novinar oduševljen ljepotama Dubrovnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U britanskom izdanju Huffington Posta objavljena je atraktivna reportaža o Dubrovniku i preporuke za boutique hotel Villu Orsulu, eminentnog britanskog ‘gastro i travel’ novinara Ruperta Parkera, koji je početkom kolovoza boravio u Dubrovniku.

Reportaža ‘Planet Appetite – Villa Orsula nudi pravi šarm boutique hotela u Dubrovniku' objavljena u Huffington Postu, jednom od najčitanijih svjetskih portala koji ima preko 5,5 milijuna individualnih posjetitelja mjesečno, najbolja je pozivnica čitateljima za posjet i istraživanje destinacije.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

‘U Dubrovniku sam treći put i opet sam nanovo dirnut drevnim zidinama grada koji leži na Jadranu i vrvi turistima’, opisuje Rupert Parker svoje impresije o Dubrovniku.

'‘Odsjeo sam u Villi Orsula koja se smatra najluksuznijim smještajem u Dubrovniku, s čim se apsolutno slažem. S nevjerovatnim pogledom koji puca s balkona na crvene krovove Grada, otok Lokrum i brodove koji lješkare na moru, a la carte doručkom i conciergeom koji je na raspolaganju 24 sata osjećao sam se kao da sam odsjeo u privatnoj kući '', dodao je Parker.

>>Evo zašto je u Dubrovniku pješacima pomagala policija

Autor zatim nastavlja s impresijama svoga boravka u luksuznoj vili te preporuča što sve raditi i vidjeti u Dubrovniku. Između ostalog preporuča vožnju žičarom i posjet Muzeju Domovinskog rata, izlet brodom na otok Lokrum, večeru u fine dining restoranu Victoria, ručak u restoranu Proto te program Dubrovačkih ljetnih igara.

Ruper Parker, poznati je britanski autor specijaliziran za gastronomiju i putovanja te svoje tekstove objavljuje na portalu Huffington Post, Conde Nast Travelleru, The Guardianu, Daily Telegraphu i drugim britanskim dnevnim novinama i portalima te časopisima specijaliziranim za putovanja i gastronomiju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene