Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu isključenje

HSS suspendirao Bajsa jer neće prepustiti saborski mandat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedništvo HSS-a donijelo je odluku o suspenziji Damira Bajsa i pokretanju postupka o njegovoj odgovornosti jer se o oglušio na zaključak Glavnog odbora HSS-a.

Zbog oglušivanja na zaključak Glavnog odbora stranke da mora predati saborsku fotelju, Damiru Bajsu prijeti isključenje iz stranke, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Krešo Beljak, predsjednik HSS-a U Samoboru HSS se okupio na Glavnoj skupštini stranke, Beljak poručio: "Pokazali smo jedinstvo koje je nužno pred izbore" Slika nije dostupna Odlučan Bajs: Neka me predsjednik isključi iz stranke ili mi ukinu suspenziju

>> HSS zatražio smjenu Jakovine i u Sabor šalje Hrga umjesto Bajsa

Zbog neposluha, predsjedništvo HSS-a donijelo je odluku o suspenziji bivšeg ministra turizma i pokretanju postupka o njegovoj odgovornosti pred tijelima stranke, kazao je predsjednik stranke Branko Hrg te dodao kako bi Bajsu mogla uslijediti opomena ili isključenje iz stranke.

Podsjetimo, krajem veljače je Hrvatska seljačka stranka na sjednici Glavnog odbora stranke odlučila da će u Hrvatskom Saboru sjediti predsjednik stranke Branko Hrg, a ne Damir Bajs.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene