Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krešo Beljak

'Trebalo bi ići na nove izbore, da se završi ova agonija. U protivnom je za sve kriv Most'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dalje se ne smiruju trzavice među vladajućima nakon jučerašnjeg neuspjeha u saborskom glasovanju. Većina postoji, tvrde, ali treba raditi na kvorumu.

HDZ-ov IvanŠuker smatra kako će se sve s vremenom srediti. Mostovci tvrde neodgovoran je HDZ, a neki vladajući partneri kao i oporba zazivaju izbore.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja i Sabina Tandara Knezović - 1 Izborna matematika Grmoja otkrio hoće li podržati Milanovića: "Za što se čeka Most?" Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

'Mislim da su mnogi jučerašnju situaciju dočekali da skupljaju političke poene. Ja se nadam da ćemo uskoro početi od Vlade dobivati konkretne zakone konkretne reforme', rekao je Šuker.

'Dio naših partnera nije pokazao dovoljnu razinu odgovornosti i nadam se da se to neće ponoviti', dodao je Miroslav Šimić iz Mosta.

'Mislim da bi se trebalo ići na nove izbore, da se završi ova agonija. Ako ne, bit će krivi ljudi iz Mosta koji ovu situaciju drže u neizvjesnosti', kazao je Krešo Beljak predsjednik HSS-a.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene