Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

HSP zbog nasilja suspendirao šefa dubrovačkog ogranka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik dubrovačkog HSP-a Marko Vuletić zajedno je, s još dvojicom nepoznatih muškaraca, za vrijeme koncerta u Kneževu dvoru pretukao ravnatelja Dubrovačkog simfonijskog orkestra Peru Šišu.

Navodno je povod napada gostovanje njemačkog dirigenta Kristijana Rista Savića, za kojega Vuletić vjeruje da je Srbin i da mu je pravo ime Savo. 

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Šiša pak tvrdi kako je on Rom koji već 40 godina posjeduje njemačku putovnicu i da je pravi razlog za napad na njega uništenje Dubrovačkog simfonijskog orkestra. 

- Kako sam se ja borio, tako je on iskoristio priliku, malo se izmaknuo i iz sve snage me udario strašno u glavu. Ja sam nakratko izgubio svijest, zateturao i poslije se ne sjećam što je bilo, rekao nam je Pero Šiša.

HSP je, doznajemo, donio odluku o suspenziji Marka Vuletića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene