445861
445861
445861
445861
445861

HSP: Glas za Pomak je glas za Hrvatsku, glas za HDZ je glas za Milanovića

  • , 07.08.2016., 21:28
  • Autor:
  • komentara

Hrvatska stranka prava je u proglasu, donesenom na sjednici Glavnog stana u nedjelju, poručila biračima kako je glas za njihovu koaliciju Pomak glas za Hrvatsku, upozorivši da će, budući da je vrlo vjerojatna velika koalicija HDZ-a i SDP-a, koji budu glasali za HDZ, dati glas za Zorana Milanovića, i obrnuto.

 
 
 
 
Daniel Srb (Foto: Dominik Grguric/PIXSELL)
Daniel Srb (Foto: Dominik Grguric/PIXSELL)

"Hrvatski narode, nudimo Vam platformu 'Pomak', skupinu pravaško-demokršćanskih stranaka koje imaju program nacionalnog suvereniteta, jamstvo provedbe lustracije, referenduma o izlasku iz EU, uvođenja reda u državnoj administraciji, sudstvu, obrazovanju i znanosti, zdravstvu, diplomaciji…Jedini možemo zaštiti branitelje i osigurati im dostojno mjesto u društvu, jer nikada ih do sada nismo izdali i prevarili", stoji u proglasu hrvatskim biračima za predstojeće parlamentarne izbore.

Pravaško-demokršćanska koalicija Pomak jedina na desnom političkom prostoru predstavlja i zastupa onaj dio biračkoga tijela kojima suverenitet Hrvatske i nacionalni interesi nisu tek riječ na papiru i jedini su koji se do sada nisu prodali nikomu, poručuju.

U Hrvatskoj se na vlasti smjenjuju dvije „velike“ stranke sličnog političkog programa i vrijednosti koje zastupaju. Funkcioniraju po načelu spojenih posuda i nijedna od njih do sada nije ni ponudila, ni dala rješenja za hrvatske probleme. Zadnjih dana mediji donose vijesti o željama stranih diplomata i rejting agencija da se nakon izbora formira velika koalicija HDZ-a i SDP-a i to se, po ocjeni HSP-a "čini veoma izglednim budući ni jedan čelnik ove dvije stranke nije izrijekom potvrdio da je to nemoguće, čak šta više, takvoj mogućnosti širom su ostavili otvorena vrata".

"Velika koalicija je vjerojatna bez obzira koliko Vas uvjeravali u suprotno. Hrvatski narode, glas za HDZ, glas je za Zorana Milanovića premijera Republike Hrvatske", kaže se u proglasu koji potpisuje predsjdnik HSP-a Daniel Srb. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se