Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vlada podobnih, ne sposobnih'

HSP AS traži prijevremene izbore na jesen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević (HSP AS) ocijenila je u povodu ostavke ministra turizma Veljka Ostojića da je aktualna vlada 'vlada podobnih, a ne sposobnih', te da bi na jesen trebali biti raspisani prijevremeni parlamentarni izbori.

HSP AS smatra da vlada Zorana Milanovića treba provesti izbore za Europski parlament, redovne lokalne izbore i zaključiti ulazak Hrvatske u Europsku uniju (EU), a da na jesen trebaju biti raspisani prijevremeni parlamentarni izbori. Kako navode, HSP AS već 'duže upozorava da je vlada Zorana Milanovića vlada podobnih, a ne sposobnih'.

'Već nakon šest mjeseci rada aktualne vlade bilo je jasno da nema vizije na koji način dići posrnulo gospodarstvo. Sada je još jasnije da se radi o raštimanom orkestru koji nema ni dirigenta niti nota po kojima bi svirao', stoji u reakciji te stranke na ostavku ministra turizma Veljka Ostojića.

>> Jakovčić: Predložit ćemo novog ministra, želimo graditi, a ne rušiti

HSP AS smatra da se nakon ostavke ministra turizma Veljka Ostojića i (mogućeg) izlaska IDS-a iz koalicije 'smanjuje koalicijski potencijal SDP-a kao vodeće političke snage u vladajućoj garnituri'. Stranke koje bi nakon eventualnog izlaska IDS-a ostale u Kukuriku koaliciji (HNS i HSU) nazvali su političkim 'lavom od papira'.

HSP AS smatra da su na 'svim važnijim mjestima postavljeni nestručni i nesposobni kadrovi'. 'Svjedoci smo njihove bahatosti i arogancije koja je produkt nesnalaženja, a sve skupa će rezultirati izlaskom građana na ulice što će svakako u konačnici izazvati prijevremene izbore', stoji u reakciji HSP AS u povodu ostavke ministra turizma Veljka Ostojića. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Želim političkog ministra koji nešto zna o poslu!' Milanović hoće Jakovčića za ministra turizma Slika nije dostupna 'Ajmo rješavati probleme' Jakovčić: Zorane, nazovi! Ako se ne čujemo kroz par dana, onda nema smisla

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene