Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Da mladi lakše dođu do posla

HSLS-ovci vladi predali peticiju s više od 75 tisuća potpisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izaslanstvo HSLS-a s Doricom Nikolić na čelu uručilo je danas u Banskim dvorima predstavnicima vlade peticiju s više od 75 tisuća potpisa prikupljenih u akciji 'Prvo zaposlenje treba biti oslobođeno plaćanja poreza i doprinosa tijekom prve godine rada'.

Riječ je o akciji kojom liberali žele pomoći mladim ljudima da lakše dođu do posla s obzirom na to da 30 tisuća mladih koji se još nisu susreli sa svijetom rada čeka da ih netko zaposli, rekla je Dorica Nikolić.

U vladi su ih primili predstavnici premijerkina ureda, a kako je rekla Dorica Nikolić, od vlade očekuju da se poštuje volja potpisanih građana.

Akcija prikupljanja potpisa 'Prvo zaposlenje treba biti oslobođeno svih poreza i doprinosa tijekom prve godine rada' trajala je deset dana i provodila se u sto hrvatskih gradova. (Hina)

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Saboru U petak rasprava Pogledajte program nove vlade: Poznata i sva imena ministara, jedno je novo lice Nova vlada - 2 Treći mandat Plenkovića Kako će izgledati nova vlada? "To je pobjednička priča, to vam mogu reći 100 posto"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene