Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Žužić na kavi, roditelji Ružice i Hrvoja ogorčeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvoje Žužić prije je nekoliko dana viđen u središtu Zagreba kako pije kavu sa svojim ocem. Navodno je zbog bolesti izvanredno pušten iz zatvora.

On je pravomoćno osuđen na 5 godina zatvora jer je pijan prije gotovo godinu dana vozilom usmrtio Ružicu Pavić. Njezinog dečka Hrvoja Matijašića teško je ozlijedio. Majka poginule Ružice i otac, sada invalida Hrvoja, ogorčeni su.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Hrvoje Žužić u lancima doveden na sud Slika nije dostupna Hrvoju Žužiću produljen pritvor

Vijest o izvanrednom izlasku iz zatvora Hrvoja Žužića navodno, radi specijalističkih pretraga, obitelji Pavić i Matijašić dočekale su s nevjericom.

- Jadno, ne znam stvarno, potvrdilo se što sam otpočetka tvrdila a to je da država ne funkcionira, a ni sustav, pravosuđe, i da opet nismo svi isti pred zakonom, rekla je Mirjana Pavić, majka poginule Ružice.

Roditelji tvrde da je Žužićevo kajanje zapravo farsa za javnost. Zaboravlja se, kažu, ono što je on napravio, ubio Ružicu i stavio u invalidska kolica njezinog dečka Hrvoja Matijašića.

Žužićev odvjetnik Veljko Miljević smatra da su napadi javnosti zlonamjerni i tvrdi da su otac i sin bili na Trgu u pauzi između dva specijalistička pregleda.

- On je upravo u to vrijeme kad je viđen od strane dobronamjernih i objektivnih promatrača, pio vodu jer kavu ne pije, i čekao termin drugog snimanja radi kojeg mu je odobren izvanredani izlazak, rekao je Veljko Miljević.

Obitelji Pavić i Matijašić smatraju da se želi izbjeći i presuda. Pitaju se i zašto je premješten u Remetinečki zatvor i tko je to odredio. Ovakvi postupci dovode u pitanje o kakvim se malverzacijama radi i koliko će mladi Žužić zapravo odležati u zatvoru.

Podsjetimo, Žužićeva majka je sutkinja u Velikoj Gorici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene