Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prozvao HDZ za potkupljivanje

Hrvoje Runtić: Zvali su me iz PNUSKOK-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvoje Runtić iz Kluba zastupnika Mosta dan nakon što je prijavio pokušaj potkupljivanja od strane HDZ-a, rekao je da su ga zvali iz PNUSKOK-a.

Nakon što je u nedjelju Runtić bio u policiji, rekao je da je u policiji bio i u subotu te da su ga u nedjelju zvali iz PNUSKOK-a.

Pročitajte i ovo Uočena dva konja u središnjem Londonu Ima i ozlijeđenih VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona protrčala su dva konja i uzrokovala potpunu pomutnju Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić Liste za EU izbore Raspudići napustili stranku? "Ne znam što vam nije jasno"

''Ono što je posebno smiješno je to da ako si s nekim prijatelj i ne vidite se godinama i zoveš ga baš sad u ovom trenutku i tema je sastanka ovo o čemu sam govorio. Kada kažem da sam s vama prijatelj, to ne bi značilo da se nismo godinama vidjeli. To što su gospodin Veselčić i moj otac bili ratni izvjestitelji i što su prijatelji, to ne znači da je on prijatelj s mojom obitelji. Ovo je sve onda više nego sumnjivo. Moj otac je rekao, otići ću, ali tajming mi je sumnjiv, a i meni je bilo sumnjivo'', rekao je Runtić za N1.

Podsjećamo, jučer je iz redova Mosta objavljena informacija da je HDZ pokušao potkupiti njihovog saborskog zastupnika Hrvoja Runtića da ne glasuje za nepovjerenje ministru financija Zdravku Mariću.

''Obećavajući mu da će biti deblokiran njegov račun, da neće imati dugova, da će se kuća vratiti. Pitali su ga ima li problema s Ovršnim zakonom. Da će se uvrstiti sve što poželi u Ovršni zakon samo da glasa za Zdravka Marića, a nakon toga i za povjerenje vladi Andreja Plenkovića'', rekao je lider Mosta Božo Petrov.

Kako se kao osoba koja ga je pokušala podmititi navodi Drago Veselčić, on je poslao priopćenje u kojem demantira da je razgovor s Runtićevim ocem bio pokušaj potkupljivanja. ''Ostao sam zgrožen današnjim optužbama Hrvoja Runtića i Bože Petrova da sam tobože sudjelovao u 'pokušaju podmićivanja' dotičnog zastupnika Mosta. Takve optužbe ne samo da su lažne, nego su i komične', napisao je Veselčić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene