Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priopćenje Hrvatskih laburista

'Hrvatskoj prijeti potpuni gubitak suvereniteta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Hrvatskoj prijeti totalna rasprodaja i potpuni gubitak privrednog, a potom i političkog suvereniteta', stoji u priopćenju stranke Hrvatski laburisti.

Ova stranka reagirala je na najave Borislava Škerge, savjetnika premijerke Kosor o novoj privatizaciji. 'Škegro Vladu savjetuje da se rasproda sve što vrijedi. I to odmah. Vlada, kao bespogovorni poslušnik kapitalista te savjete prihvaća', komentiraju Hrvatski laburisti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nepovjerenje u građane' Laburisti protiv izmjena deklaracije o članstvu u EU Slika nije dostupna Laburisti o dugu i sukcesiji Lesar: Bez Sabora dug Ljubljanske ne može postati sukcesijsko pitanje

'Ukoliko prodamo HEP, Hrvatske šume, Hrvatske vode, HAC i sve gradske holdinge Hrvatskoj će ostati samo ime. Ovdje se ne radi o gospodarskim pitanjima nego i o pitanju suvereniteta Hrvatske. Već smo izgubili gospodarski, financijski, energetski i monetarni suverenitet, a rasprodajom po najavi savjetnika premijerke gubimo ono malo suvereniteta kojeg nam je ostalo', zaključili su Hrvatski laburisti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene