Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba za Kunduz

Hrvatski vojnici NE sudjeluju u borbenim akcijama u napadu na talibane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Informacija o nesudjelovanju hrvatskih vojnika u borbenim akcijama u napadu na talibane u Kunduzu Novoj TV je potvrđena iz vojnih izvora.

Hrvatski vojnici ne sudjeluju u borbenim akcijama u napadu na talibane u Kunduzu, potvrđeno je Novoj TV iz vojnih izvora.  Nalaze se na sjeveru Afganistana, u Mazar-i-sharifu u sklopu misije Resolute Support.

Pročitajte i ovo Stanje u Afganistanu "Nemoralno" ponašanje Upali u razrede i šoping-centre pa tukli i uhićivali djevojčice: 16-godišnjakinja zatočena dva dana, prebili joj i oca Slika nije dostupna Pobjeda nad Talibanima ipak još daleko Afganistanske snage ponovno zauzele Kunduz

Borci koje je uvježbao SAD dali oružje Al Kaidi

Hrvatski mirovnjaci udaljeni su 150 kilometara od Kunduza u kojem traje protunapad savezničkih snaga. Afganistanska vojska bori se da vrati grad pod svoju kontrolu.

Afganistanci i Amerikanci u borbi za Kunduz

Afganistanske snage uz američku zračnu potporu pokušavale su u utorak vratiti kontrolu nad Kunduzom, glavnim gradom istoimene pokrajine na sjeveru zemlje, koji su dan prije osvojili talibani, što im je najveći vojni uspjeh u 14 godina. (Hina/I.P.M./Ma.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene