Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prestižno priznanje

Hrvatski turistički film 'Oda radosti' osvojio drugu nagradu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Oda radosti', film Hrvatske turističke zajednice, osvojio je drugu nagradu na 45. Međunarodnom festivalu turističkog filma u Češkoj.

Film Hrvatske turističke zajednice 'Oda radosti' osvojio je drugu nagradu u kategoriji najboljih filmova do 30 minuta na 45. Međunarodnom festivalu turističkog filma u češkim Karlovym Varyma, javljaju iz HTZ-a.

Pročitajte i ovo Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne Vrućine - 11 Podaci eVisitora Hrvatska na razini rekordne 2019.: Pogledajte gdje je ostvareno najviše noćenja

Svečana dodjela nagrade održat će se večeras. Festival već 5 godina promovira filmove, audiovizualne i multimedijske programe i nagrađuje one filmove, koji kroz svoj sadržaj i umjetničke kvalitete najbolje doprinose razvoju domaćeg i međunarodnog turizma. Međunarodni žiri, kojeg imenuje odbor Festivala, a sastoji se od filmskih i televizijskih redatelja, filmskih kritičara i producenata te stručnjaka s područja turizma, ocjenjuje kandidate.

>> Niku Bulića na mjestu direktora HTZ-a zamijenila Meri Matešić

Hrvatski film 'Oda radosti', koji je nastao prema ideji naše poznate čelistice Ane Rucner, spoj je tradicionalnog i suvremenog, a namijenjen je prikazivanjima na inozemnim tržištima i dio je promidžbene kampanje HTZ-a pod sloganom 'Hrvatska - nova turistička zvijezda Europske unije'. Film ističe brojne ljepote Lijepe naše te bogatu kulturnu, povijesnu i prirodnu baštinu.

Film je, osim ove, osvojio i još nekoliko prestižnih nagrada na međunarodnim festivalima, a pogledati ga možete u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene