Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Tanker će ubrzo zaploviti

Hrvatski tanker nasukan u Srbiji nije oštećen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Isključena je mogućnost izlijevanja eko-dizela iz hrvatskog riječnog tankera Siscia, nasukanog na sprudu na Savi u Srbiji, i očekuje se da će uskoro zaploviti, doznaje se u sisačkom Dunavskom Lloydu, koji je vlasnik tankera.

Prilikom nasukavanja nije došlo niti do probijanja, niti do naginjanja tankera, a u tijeku je pokušaj njegova izvlačenja guračem 'Osijek', rekao je za rukovoditelj transportno-tehničke službe sisačkog Dunavskog Lloyda Davor Ivančan.

Pročitajte i ovo Zapaljen tanker DRAMA U CRVENOM MORU FOTO Gori naftni tanker pogođen projektilom hutista: "Vojni brodovi stižu u pomoć" Ilustracija Predmet spora Nova kriza koja bi mogla eskalirati: Naoružani vojnici upali na tanker, čini se da plovi prema Iranu!

>> Hrvatski tanker nasukan u Srbiji

Bez obzira na rezultat toga pokušaja tanker će vrlo brzo zaploviti jer se očekuje vodeni val koji će podignuti razinu rijeke i na taj način, prirodni putem, omogućiti odsukavanje tankera, rekao je Ivančan.

Riječni tanker Siscia koji prevozi oko tisuću tona eko dizela nasukao se prije tjedan dana na riječnom sprudu na Savi kod Šapca u Srbiji, a uzroci se utvrđuju.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene