Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nismo razočarani'

SAMOSTALNO NA IZBORE? Nakon 'košarice' od SDP-a među Laburiste se uvukla nervoza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nagađanja da je bivša čelnica Laburista Nansi Tireli trebala biti na SDP-ovoj listi, Zoran Milanović nije potvrdio. Iz vrha stranke doznajemo kako će na izbore vjerojatno izaći samostalno.

Predsjednik Hrvatskih Laburista Tomislav Končevski za Dnevnik Nove TV je izjavio da će ta stranka na izbore vjerojatno samostalno.

Pročitajte i ovo Koalicija - 1 Postizborna slagalica Tko će komu? Nitko ne odaje s kim će koalirati nakon izbora, no ime jedne stranke čuje se najviše: "Ako netko izda..." Predrag Štromar i Andrej Plenković U tri izborne jedinice HNS dogovorio izlazak na izbore s HDZ-om: "Očekujemo jedan do dva mandata"

'Nismo razočarani, takve su bile naznake i smatramo da ako se SDP odriče jedine lijeve opcije i ako je uzeo stranku desnog centra, da to nije dobro za naše društvo. SDP nije htio niti razgovarati s nama i to je vrlo neozbiljno', kazao je Končevski.

Nakon što su dobili "košaricu" od SDP-a, s kojim su bili u koaliciji Hrvatska raste, među Laburiste se uvukla nervoza. U ovom sazivu sabora imali su tri zastupnika, što će teško ponoviti. Nagađanja da je bivša čelnica Laburista Nansi Tireli trebala biti na SDP-ovoj listi, Zoran Milanović nije potvrdio. Rekao je da razgovara samo sa stranačkim čelnicima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene