Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAKAV ČOVJEK

Riječki liječnici spasili mu život, a hrvatski branitelj iz zahvalnosti učinio golemu gestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski branitelj Muhamed Hubanić darovao je u petak više od 100 tisuća kuna kardiokirurgiji riječkoga Kliničkoga bolničkog centra (KBC), izvijestio je taj KBC.

Muhamed Hubanović Hamo darovao je više od 100 tisuća kuna Zavodu za kardiotorakalnu kirurgiju Klinike za kirurgiju riječkoga KBC-a u znak zahvalnosti što su mu riječki liječnici spasili život. Tim novcem kupljeni su uređaji kojim će se koristiti u operacijskoj dvorani, tom Zavodu i Klinici za kirurgiju.

Hubaniću su na vrijednom daru u ime KBC-a zahvalili zamjenica ravnatelja Nikolina Đuran, predstojnik Klinike za kirurgiju Miljenko Kovačević i pročelnik Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju Igor Medved, pohvalivši humanitarnu notu darivanja u ovo blagdansko vrijeme.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oglasila se i policija Liječnici o dječaku kojemu je petarda odnijela šaku: "Mogao je umrijeti, a sve zbog gluposti"

Pročitajte i ovo Mirjana Livojević u Dnevniku Nove TV - 2 PROBLEMI U ZDRAVSTVU Liječnica o poražavajućim rezultatima studije: "Bombastično prezentirana reforma neće riješiti probleme"

Nesebični darivatelj Muhamed Hubanić Hamo izrazio je zahvalnost liječnicima i osoblju riječkoga KBC-a, a posebno Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju, ističući kako vjeruje da je donacija došla u prave ruke te da će olakšati rad osoblju, a boravak pacijentima učiniti ugodnijim.

"Sretniji je onaj koji daruje nego onaj koji prima", poručio je tom prigodom Hubanić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene